+36 20 9 266 686 hello@juda.hu

Esküvői weboldal – Legyen?

2018 aug 15 | esküvői weboldal, weboldal

"
Esküvői weboldal laptopon

Ha csak két tanú lesz és a szülők, akkor ne. Ám azonban ha népes násznépről van szó, akkor – a tájékoztatást megkönnyítendő – mindenképpen javasolt.

Az esküvői weboldal ötlete is Amerikából jön, mint ahogy – többek között- a Valentin nap is. Még előbbinek a webdesignerek, utóbbinak a virágboltosok örülnek. Nem tudni, hogy egy nősülni készülő ifjú, egy webdesigner vagy egy nősülés előtt álló  webdesigner  fejéből pattant ki az ötlet, de nagy teret hódított, az tény. Amerikában az esküvői weboldal annyira hozzátartozik az esküvőhöz, mint az esküvőszervező. Nem véletlenül lett ez ilyen népszerű és nálunk is egyre nagyobb igény van rá.

És hogy miért van rá igény? Sok időt és energiát spórolhatunk meg, de álljon itt néhány érv:

 

  • a weboldal esküvői információs központként működik – minden egy helyen
  • a násznép azonnal értesül a változásokról – változások mindig vannak
  • kérdések is vannak, amire nem akartok egyesével válaszolni
  • elmondhatjátok hogyan ismerkedtetek meg, azoknak, akikkel nem vagytok napi kapcsolatban és nem követtek a Facebook-on 🙂
  • tudathatjátok milyen nászajándékot szeretnétek – így talán nem kaptok 3 kávéfőző gépet
  • a meghívások visszaigazolása is egyszerűbben megy
  • fényképeket oszthattok meg akár az előkészületekről, később az esküvőről vagy akár a nászútról is

A nászajándékra visszatérve, az amerikai weboldalakon gyakran látni olyat, hogy webshop-szerűen lehet nászajándékot adni vagy hozzájárulni a nászút költségeihez. Például így:

Nászút alap

Amennyit gondolsz 🙂

Vacsora

10 000 ,- Ft

Kocsikázás a Central Parkban

20 000 ,- Ft

Koktél

1 000 ,- Ft

Elegáns módja az ajándékozásnak. Akinek amúgyis van webshopja és a bankkal már szerződésben áll ez ügyben, kényelmes megoldás lehet ez a fajta ajándékozás.

Akinek még nincs webshopja, az is bármikor létrehozhat egy ingyenes Paypal fiókot, ahová fogadhatja az esküvői webshopos vásárlásokból jövő pénzt, amit utána vagy onnan tud elkölteni, vagy akár bankszámlára is át lehet vezetni.

A lényeg, hogy amint megvan az esküvő időpontja érdemes azonnal egyeztetni weboldal készítőjével is, aki majd felveszi a kapcsolatot az esküvőszervezővel és innentől kezdve az ifjú pár hátra dőlhet, minden jó kezekben lesz.