+36 20 9 266 686 hello@juda.hu

Néhány, a munkáink közül

Orioldbooks.com weboldal

Webshop - Könyvesbolt

Ez a webshop egy régi, minden szempontból elavult weboldal megújulása. A logót megtartottuk, melynek színeit használtuk fel a weboldalon. Letisztult, modern, könnyen navigálható, átlátható új weboldal született. A weboldal tartalmát a megrendelő frissíti, mi a karbantartást és a tárhelyet biztosítjuk a továbbiakban.

Meg kell hogy mondjam, nagyon szép lett az oldal, jó veletek együtt dolgozni, szép munkát végeztetek!” – Oriold Károly, az orioldbooks.com tulajdonosa

simoncserepkalyha.com weboldal

Cserépkélyha, kandalló

Az ügyfél egy régebbi, elavult weboldala helyett született meg az új weboldal. A menüsor, a funkciók maradtak. Az oldalon használtunk ingyenes stock fotókat is, de a képek többsége természetesen  az ügyfélé. Az oldal teljes karbantartását, fenntartását is mi végezzük, bele értve a tartalom frissítését is a weboldal tulajdonosa által küldött anyagokkal. Német nyelvű honlapot is készítettünk, ugyanebben a témában.

vestin.hu weboldal

Ingatlan

Kezdő vállalkozás első weboldala. A logót  az ügyfél adta, aminek a színét használtuk a továbbiakban. A tervezésben szabad kezet kaptunk. Az ügyfél modern, letisztult weboldalt szeretett volna, néhány menüponttal, aminek maradéktalanul eleget is tettünk.

“Nagyon elégedett vagyok Judit munkájával. Rögtön megértette, hogy mit szeretnék és kreatív ötleteivel még jobbat kihozott a honlapból, mindazt gondoltam. Gyorsan, határidőre elkészült minden. Professzionális munka és hozzáállás.” – Neszmélyi Bernadett – vestin.hu tulajdonosa

szepsegkert.hu weboldal

Kozmetika

Az ügyfél régi weboldala elavult, újat szeretett volna. A logó itt is addot volt, amit iránymutatóként használtunk a weboldal színeinek a meghatározásában. Az oldal teljes fenntartását mi végezzük, ide értve az ügyfél által küldött szövegek és képek feltöltését is, árak módosítását, stb.

dettiutinaploja.hu weboldal

Blog

Az utazási blog írója teljesen szabad kezet adott. A logót mi terveztük. Használtunk vásárolt (Shutterstock) képeket is, de természetesen a képek többségét az ügyfél készítette. A szoftver frissítést mi végezzük, de ebben az esetben a blog írója frissíti a tartalmat, ő tölti fel a szöveget és a képeket.

jatekszinovoda.hu weboldal

Óvoda

Első munkáink egyike, azért is került a referenciákhoz. Készen kaptuk a logót, ebből adódott a a weboldalon használt színpaletta is. Az ügyfél elküldte egy olyan weboldal címét, ami tetszik neki. A weboldal kialakításánál ezt vettük alapul. (funkciók, menüpontok, design, stb. ) Az oldal teljes fenntartását mi végezzük évek óta, ide értve az ügyfél által küldött szövegek és képek feltöltését is.