+36 20 9 266 686 hello@juda.hu

Néhány, a munkáink közül

kisvallalat.hu weboldal

Webshop - festmények

Új oldal egy kezdő vállakozó részére. A logót a megrendelő kérésére az elképzelései alapján mi készítettük. A tárhelyet mi szolgáltatjuk, a karbantartást mi végezzük. A tartalmat a weboldal tulajdonosa frissíti. 

kisvallalat.hu weboldal

Tájékoztató, ismeretterjesztő oldal

Új oldal, ismeretterjesztő, oktató szándékkal. Egyszerű, letisztult, könnyen navigálható.  A főkusz a tartalmon van. 

Minden eszközön jól mutat.

Az Együtt Csajágért  alapítvány weboldala

Alapítvány

A teljesen új oldal viszonylag rövid időn belül készült el. Teljesen szabad kezet kaptunk a design és a struktúra kialakításában is. A logó egy iskolai rajzverseny keretében készült, a nyertes pályaművet használjuk logóként.

A tartalom feltöltését mi intézzük, mint ahogy a weboldal karbantartását is ránk bízták. A tárhelyet is mi szolgáltatjuk.

 

Az eVIR  weboldala

Vállalatirányítási rendszer

Régi oldal megújulása. A logó a régi, de az oldal új struktúrát, új design-t kapott, újabb tartalommal is bővült. 

Ballalit weboldal

Irodalmi ügynökség

Gyorsan, 1-2 héten belül volt szükség a weboldalra. A logót mi készítettük. A tartalmat az ügyfél változtatja, a tárhelyet mi szolgáltatjuk.

Orsó Kft weboldal

Zsinórok, kötelek - termékbemutató

Egy régi oldal újjászületése. Reszponzív, jól navigálható, áttekinthető kétnyelvű oldal. Az ügyflél ragaszkodott a régi logóhoz, ezért annak színét használtuk fő színként az oldalon.

A weboldal tárhelye nem a mi kezelésünkben van. A tartalmat az ügyfél maga menedzseli. 

jogaora.com weboldal

Jóga

Kezdő vállalkozás új oldala. Egyszerű bemutatkozó oldal. A logó adott volt, annak a színeit vittük tovább.  Az oldal karbantartását, az ügyfél által adott tartalom feltöltését mi végezzük, a tárhelyet mi szolgáltatjuk.

Kimbo Kávé weboldal

Kávé - termékbemutató

A megbízó egy egyszerű, kétnyelvű termékbemutató oldalt kért. A logó adott volt, annak a színeit vittük tovább.  Az oldal karbantartását, az ügyfél által adott tartalom feltöltését mi végezzük, a tárhelyet mi szolgáltatjuk.

hauercukraszda.hu weboldal

Cukrászda

Új oldal, a régi design megtartásával. Aki gyakran látogatott el eddig is a cukrászda weboldalára nem is veszi észre a változást. Az új oldal jóval kevesebb bővítményt használ, ami jó hatással van az oldal betöltési sebességére, valamint biztonságra is.

Az új oldalt a  főbb SEO szempontok  figyelembe vételével alakítottuk át. Az oldal műszaki karbantartását, frissítéseit, alkalmanként új tartalom feltöltését mi végezzük és a tárhelyet is mi szolgáltatjuk.

familytree.hu weboldal

Családfa kutatás

Egy egyedi fejlesztésű honlapot tettünk át WordPress-be.  14 nyelv, 99 oldal. A design és a funkciók nem változtak. Miért volt szükség egy WordPress weboldalra a drágán fejlesztett egyedi weboldal helyett? A weboldal tulajdonosa maga szeretné a tartalmat feltölteni. A műszaki frissítéseket mi végezzük, a tárhelyet mi szolgáltatjuk.

Orioldbooks.com weboldal

Webshop - Könyvesbolt

Ez a webshop egy régi, minden szempontból elavult weboldal megújulása. A logót megtartottuk, melynek színeit használtuk fel a weboldalon. Letisztult, modern, könnyen navigálható, átlátható új weboldal született. A weboldal tartalmát a megrendelő frissíti, mi a karbantartást és a tárhelyet biztosítjuk a továbbiakban.

aszepszertartas.hu weboldal

Szertartásvezető

Ez weboldal egy teljesen új oldal. A logó és a színek adottak voltak. A logó színeit vittük tovább az oldalon. A képek zömében az oldal tulajdonosáé.

A tárhely nálunk van, a tartalmat a weboldal tulajdonosa frissíti.

szepsegkert.hu weboldal

Kozmetika

Az ügyfél régi weboldala elavult, újat szeretett volna. A logó itt is addot volt, amit iránymutatóként használtunk a weboldal színeinek a meghatározásában. Az oldal teljes fenntartását mi végezzük, ide értve az ügyfél által küldött szövegek és képek feltöltését is, árak módosítását, stb. A saját üzemeltetésű szerverünkön helyeztük el a tárhelyet.

kontorgazauto.hu weboldal

Autószerelő

Egy régi oldal újjászületése. A logót és a “füves autót” megtartottuk az ügyfél kérésére, valamint a korábbi oldal alapszíneit is. Kicsit a struktúrán is változtattunk. Természetesen minden eszközön egyformán jól működik.

A tárhelyet mi szolgáltatjuk.

simoncserepkalyha.com weboldal

Cserépkélyha, kandalló

Az ügyfél egy régebbi, elavult weboldala helyett született meg az új weboldal. A menüsor, a funkciók maradtak. Az oldalon használtunk ingyenes stock fotókat is, de a képek többsége természetesen  az ügyfélé. Az oldal teljes karbantartását, fenntartását is mi végezzük, bele értve a tartalom frissítését is a weboldal tulajdonosa által küldött anyagokkal. Német nyelvű honlapot is készítettünk, ugyanebben a témában. A tárhelyet mi szolgáltatjuk.

vestin.hu weboldal

Ingatlan

Kezdő vállalkozás első weboldala. A logót  az ügyfél adta, aminek a színét használtuk a továbbiakban. A tervezésben szabad kezet kaptunk. Az ügyfél modern, letisztult weboldalt szeretett volna, néhány menüponttal, aminek maradéktalanul eleget is tettünk.

A tartalom feltöltését az ügyfél kezeli.

dettiutinaploja.hu weboldal

Utazási blog

Az utazási blog írója teljesen szabad kezet adott. A logót mi terveztük. Használtunk vásárolt (Shutterstock) képeket is, de természetesen a képek többségét az ügyfél készítette. A szoftver frissítést mi végezzük, de ebben az esetben a blog írója frissíti a tartalmat, ő tölti fel a szöveget és a képeket.

jatekszinovoda.hu weboldal

Óvoda

Készen kaptuk a logót, ebből adódott a a weboldalon használt színpaletta is. Az ügyfél elküldte egy olyan weboldal címét, ami tetszik neki. A weboldal kialakításánál ezt vettük alapul. (funkciók, menüpontok, design, stb. ) Az oldal teljes fenntartását mi végezzük évek óta, ide értve az ügyfél által küldött szövegek és képek feltöltését is. A tárhelyet mi szolgáltatjuk.

Rólunk mondták

aszepszertartas.hu weboldal képe

Judit kedves és humoros személyisége, élvezetessé teszi a közös munkát. Precíz és figyel a részletekre. A végeredmény pedig a szép, igényes,tartalmas és lényegre törő weboldal.

– Kruczli Rita, az aszepszertartas.hu weboldal tulajdonosa –

vestin.hu weboldal képe

“Nagyon elégedett vagyok Judit munkájával. Rögtön megértette, hogy mit szeretnék és kreatív ötleteivel még jobbat kihozott a honlapból, mindazt gondoltam. Gyorsan, határidőre elkészült minden. Professzionális munka és hozzáállás.”

– Neszmélyi Bernadett – a vestin.hu tulajdonosa –

Judit nagyon jól ráérzett arra, amit kértünk és proaktívan, gyorsan meg is valósította. Azokat a kérdéseket is megválaszolta, amit még fel sem tettünk, ezzel nagyban megkönnyítette az előrehaladást. Szívből ajánlom a vele való munkát!

Balatoni Ildikó