+36 20 9 266 686 hello@juda.hu

Néhány, a legutóbbi munkáink közül

rimMeli.hu weboldal

Versek

Egy új weboldal készült a versek népszerűsítése céljából. Az oldal később további funkciókkal bővül majd. 

A tárhely nálunk van, a karbantartást mi végezzük.

frsz.hu weboldal

Tájékoztató oldal

Egy minden szempontból elavult weboldal újjászületése a rendőrség színeinek és a régi logó használatával, hírlevélre való feliratkozási funkcióval. A tárhely nálunk van, a karbantartást mi végezzük.

jeggyar.hu weboldal

Szolgáltatás - bemutatkozó oldal

A cél egy egyszerű, modern, a  céget és szolgáltatásait bemutató weboldal létrehozása volt.

A logót kaptuk, annak a színeit vittük tovább az egyoldalas, könnyen navigálható oldalon. 

A tárhelyet mi szolgáltatjuk, a frissítéseket, karbantartást mi végezzük.

freddissimo.hu weboldal

Szolgáltatás - bemutatkozó oldal

Az ügyfél egy egyszerű bemutatkozó oldalt kért. A logót mi készítettük. A tárhely nálunk van, a karbantartást mi végezzük.

kisvallalat.hu weboldal

Webshop - festmények

Új oldal egy kezdő vállakozó részére. A logót a megrendelő kérésére az elképzelései alapján mi készítettük. A tárhelyet mi szolgáltatjuk, a karbantartást mi végezzük. A tartalmat a weboldal tulajdonosa frissíti. 

Az eVIR  weboldala

Vállalatirányítási rendszer

Régi oldal megújulása. A logó a régi, de az oldal új struktúrát, új design-t kapott, újabb tartalommal is bővült. 

Kimbo Kávé weboldal

Kávé - termékbemutató

A megbízó egy egyszerű, kétnyelvű termékbemutató oldalt kért. A logó adott volt, annak a színeit vittük tovább.  Az oldal karbantartását, az ügyfél által adott tartalom feltöltését mi végezzük, a tárhelyet mi szolgáltatjuk.

kisvallalat.hu weboldal

Tájékoztató, ismeretterjesztő oldal

Új oldal, ismeretterjesztő, oktató szándékkal. Egyszerű, letisztult, könnyen navigálható.  A főkusz a tartalmon van. 

Minden eszközön jól mutat.

Az Együtt Csajágért  alapítvány weboldala

Alapítvány

A teljesen új oldal viszonylag rövid időn belül készült el. Teljesen szabad kezet kaptunk a design és a struktúra kialakításában is. A logó egy iskolai rajzverseny keretében készült, a nyertes pályaművet használjuk logóként.

A tartalom feltöltését mi intézzük, mint ahogy a weboldal karbantartását is ránk bízták. A tárhelyet is mi szolgáltatjuk.

 

jogaora.com weboldal

Jóga

Kezdő vállalkozás új oldala. Egyszerű bemutatkozó oldal. A logó adott volt, annak a színeit vittük tovább.  Az oldal karbantartását, az ügyfél által adott tartalom feltöltését mi végezzük, a tárhelyet mi szolgáltatjuk.

familytree.hu weboldal

Családfa kutatás

Egy egyedi fejlesztésű honlapot tettünk át WordPress-be.  14 nyelv, 99 oldal. A design és a funkciók nem változtak. Miért volt szükség egy WordPress weboldalra a drágán fejlesztett egyedi weboldal helyett? A weboldal tulajdonosa maga szeretné a tartalmat feltölteni. A műszaki frissítéseket mi végezzük, a tárhelyet mi szolgáltatjuk.

hauercukraszda.hu weboldal

Cukrászda

Új oldal, a régi design megtartásával. Aki gyakran látogatott el eddig is a cukrászda weboldalára nem is veszi észre a változást. Az új oldal jóval kevesebb bővítményt használ, ami jó hatással van az oldal betöltési sebességére, valamint biztonságra is.

Az új oldalt a  főbb SEO szempontok  figyelembe vételével alakítottuk át. Az oldal műszaki karbantartását, frissítéseit, alkalmanként új tartalom feltöltését mi végezzük és a tárhelyet is mi szolgáltatjuk.