+36 20 9 266 686 hello@juda.hu

Néhány, a munkáink közül

Kimbo Kávé weboldal

Kávé - termékbemutató

A megbízó egy egyszerű, kétnyelvű termékbemutató oldalt kért. A logó adott volt, annak a színeit vittük tovább.  Az oldal karbantartását, az ügyfél által adott tartalom feltöltését mi végezzük, a tárhelyet mi szolgáltatjuk.

jogaora.com weboldal

Jóga

Kezdő vállalkozás új oldala. Egyszerű bemutatkozó oldal. A logó adott volt, annak a színeit vittük tovább.  Az oldal karbantartását, az ügyfél által adott tartalom feltöltését mi végezzük, a tárhelyet mi szolgáltatjuk.

familytree.hu weboldal

Családfa kutatás

Egy egyedi fejlesztésű honlapot tettünk át WordPress-be.  14 nyelv, 99 oldal. A design és a funkciók nem változtak. Miért volt szükség egy WordPress weboldalra a drágán fejlesztett egyedi weboldal helyett? A weboldal tulajdonosa maga szeretné a tartalmat feltölteni. A műszaki frissítéseket mi végezzük, a tárhelyet mi szolgáltatjuk.

hauercukraszda.hu weboldal

Cukrászda

Új oldal, a régi design megtartásával. Aki gyakran látogatott el eddig is a cukrászda weboldalára nem is veszi észre a változást. Az új oldal jóval kevesebb bővítményt használ, ami jó hatással van az oldal betöltési sebességére, valamint biztonságra is.

Az új oldalt a  főbb SEO szempontok  figyelembe vételével alakítottuk át. Az oldal műszaki karbantartását, frissítéseit, alkalmanként új tartalom feltöltését mi végezzük és a tárhelyet is mi szolgáltatjuk.

aszepszertartas.hu weboldal

Szertartásvezető

Ez weboldal egy teljesen új oldal. A logó és a színek adottak voltak. A logó színeit vittük tovább az oldalon. A képek zömében az oldal tulajdonosáé.

“Fantasztikus vagy Judit! Annyi mindenre gondolsz…… El sem hiszem, hogy ilyen szépséges a weboldalam! Nagyon nagyon hálás vagyok!” – Kruczli Rita, az aszepszertartas.hu oldal tulajdonosa

Orioldbooks.com weboldal

Webshop - Könyvesbolt

Ez a webshop egy régi, minden szempontból elavult weboldal megújulása. A logót megtartottuk, melynek színeit használtuk fel a weboldalon. Letisztult, modern, könnyen navigálható, átlátható új weboldal született. A weboldal tartalmát a megrendelő frissíti, mi a karbantartást és a tárhelyet biztosítjuk a továbbiakban.

Meg kell hogy mondjam, nagyon szép lett az oldal, jó veletek együtt dolgozni, szép munkát végeztetek!” – Oriold Károly, az orioldbooks.com tulajdonosa

kontorgazauto.hu weboldal

Autószerelő

Egy régi oldal újjászületése. A logót és a “füves autót” megtartottuk az ügyfél kérésére, valamint a korábbi oldal alapszíneit is. Kicsit a struktúrán is változtattunk. Természetesen minden eszközön egyformán jól működik.

szepsegkert.hu weboldal

Kozmetika

Az ügyfél régi weboldala elavult, újat szeretett volna. A logó itt is addot volt, amit iránymutatóként használtunk a weboldal színeinek a meghatározásában. Az oldal teljes fenntartását mi végezzük, ide értve az ügyfél által küldött szövegek és képek feltöltését is, árak módosítását, stb.

vestin.hu weboldal

Ingatlan

Kezdő vállalkozás első weboldala. A logót  az ügyfél adta, aminek a színét használtuk a továbbiakban. A tervezésben szabad kezet kaptunk. Az ügyfél modern, letisztult weboldalt szeretett volna, néhány menüponttal, aminek maradéktalanul eleget is tettünk.

“Nagyon elégedett vagyok Judit munkájával. Rögtön megértette, hogy mit szeretnék és kreatív ötleteivel még jobbat kihozott a honlapból, mindazt gondoltam. Gyorsan, határidőre elkészült minden. Professzionális munka és hozzáállás.” – Neszmélyi Bernadett – vestin.hu tulajdonosa

simoncserepkalyha.com weboldal

Cserépkélyha, kandalló

Az ügyfél egy régebbi, elavult weboldala helyett született meg az új weboldal. A menüsor, a funkciók maradtak. Az oldalon használtunk ingyenes stock fotókat is, de a képek többsége természetesen  az ügyfélé. Az oldal teljes karbantartását, fenntartását is mi végezzük, bele értve a tartalom frissítését is a weboldal tulajdonosa által küldött anyagokkal. Német nyelvű honlapot is készítettünk, ugyanebben a témában.

dettiutinaploja.hu weboldal

Utazási blog

Az utazási blog írója teljesen szabad kezet adott. A logót mi terveztük. Használtunk vásárolt (Shutterstock) képeket is, de természetesen a képek többségét az ügyfél készítette. A szoftver frissítést mi végezzük, de ebben az esetben a blog írója frissíti a tartalmat, ő tölti fel a szöveget és a képeket.

jatekszinovoda.hu weboldal

Óvoda

Első munkáink egyike, azért is került a referenciákhoz. Készen kaptuk a logót, ebből adódott a a weboldalon használt színpaletta is. Az ügyfél elküldte egy olyan weboldal címét, ami tetszik neki. A weboldal kialakításánál ezt vettük alapul. (funkciók, menüpontok, design, stb. ) Az oldal teljes fenntartását mi végezzük évek óta, ide értve az ügyfél által küldött szövegek és képek feltöltését is.