+36 20 9 266 686 hello@juda.hu

Szolgáltatások

Amit nyugodtan ránk bízhat:

wordpress logo

Weboldal - minden egy kézben

SEO

Weboldal marketingje

  • online marketing tanácsadás
  • SEO, keresőoptimalizálás
  • Google Ads kampány menedzselése
  • Google Analytics
  • Facebook kampány menedzselése

Amit ajánlunk

Reszponzív design

Minden weboldal úgy nevezett “reszponzív” dizájnnal készül, ami azt jelenti, hogy különböző eszközökön (laptopokon, mobiltelefonokon, táblagépeken és asztali gépeken) is egyaránt jól mutat.

g

Könnyen kezelhetőség

Ha ön szeretné weboldala tartalmát frissíteni, ez is megoldható. Könnyen kezelhető admin felületet biztosítunk a weboldalához, hogy személyre szabhassa fényképeit, új oldalakat hozzon létre, vagy akár  színpalettát változtasson. Igény esetén – természetesen  – mi is szívesen elvégezzük ezeket.

Részletes elemzés, statisztika

Részletes statisztikákat tekinthet meg arról, hogy hány ember nézi a webhelyét, valamint azt, hogy honnan érkeznek a látogatók és milyen gyakran térnek vissza webhelyére.

Testreszabott

Minden weboldalunk testreszabott, ez azt jelenti, hogy olyan weboldalt kap, amely tökéletes az Ön számára.

Z

Minden egy helyen

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk:  domain regisztráció, tárhely bérlés, weboldal elkészítése, igény esetén a megrendelő által megadott tartalom feltöltése a honlapra illetve karbantartás, frissítések elvégzése.

Grafika

Közös munkánk során a grafikák, amiket mi készítünk az Öné marad. ( Ezt az ár tartalmazza). Ezeket később is felhasználhatja, bárhol, kikötés nélkül.