+36 20 9 266 686 hello@juda.hu

Szolgáltatások

Weboldalkészítés és egyéb szolgáltatátok

Hogy megkönnyítsük a dolgát, már a domain regisztráció ELŐTT keressen meg minket! Biztonságos, saját tárhelyünket ajánljuk és karbantartást, üzemeltetést is végzünk. A weboldal átadása után sem engedjük el a kezét!

Segítünk abban is, hogy az oldalát meg is találják a látogatók. A weboldalakat (SEO) optimalizáljuk, úgy adjuk át. A SEO azonban folyamatos munkát kíván, ez nem egy egyszeri feladat.

Ha azt szeretné, az oldalát gyorsabban megtalálják, akkor ajánljuk a Google Ads- és Facebook kampány menedzselési szolgáltatásunkat.

Dolgozzunk együtt!

wordpress logo

Weboldalkészítés, webshopkészítés, landing page

SEO felirat kockákból kirakva

Weboldal marketingje

  • online marketing tanácsadás
  • SEO, keresőoptimalizálás
  • Google Ads kampány menedzselése
  • Google Analytics
  • Facebook kampány menedzselése

Amit ajánlunk

Reszponzív design

Minden weboldal úgy nevezett „reszponzív” dizájnnal készül, ami azt jelenti, hogy különböző eszközökön (laptopokon, mobiltelefonokon, táblagépeken és asztali gépeken) is egyaránt jól mutat.

g
Könnyen kezelhetőség

Ha ön szeretné weboldala tartalmát frissíteni, ez is megoldható. Könnyen kezelhető admin felületet biztosítunk a weboldalához, új bejegyzéseket tegyen közzé vagy képeket töltsön fel. Igény esetén – természetesen  – mi is szívesen elvégezzük ezeket.

Részletes elemzés, statisztika

Részletes statisztikákat tekinthet meg arról, hogy hány ember nézi a webhelyét, valamint azt, hogy honnan érkeznek a látogatók és milyen gyakran térnek vissza webhelyére. Ez az elemzés nélkülözhetetlen Google Ads kampányoknál is!

Testreszabott

Minden weboldalunk testreszabott, ez azt jelenti, hogy olyan weboldalt kap, amely tökéletes az Ön számára. A közös munkát egy beszélgetéssel kezdjük, hogy felmérjük az igényeket, elképzeléseket vagy pedig egy kérdőív kitöltését kérem, ami Önnek jobban megfelel.

Z
Minden egy helyen

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk:  domain regisztráció, tárhely bérlés, weboldal elkészítése, igény esetén a megrendelő által megadott tartalom feltöltése a honlapra illetve karbantartás, frissítések elvégzése.

Grafika

Közös munkánk során a grafikák, amiket mi készítünk az Öné marad. ( Ezt az ár tartalmazza). Ezeket később is felhasználhatja, bárhol, kikötés nélkül.