+36 20 9 266 686 hello@juda.hu

Kedves Ifjú Pár!

Gratulálunk az eljegyzéshez! Megvan már a Nagy Nap időpontja? Értesítettétek már a rokonságot és barátokat az esküvő dátumáról? Akkor a legjobb úton haladtok az oltár felé! Minden előkészület megvan már? A weboldal is? Ha még nem, akkor a legjobb helyen jártok! Egy 21. századi esküvő elengedhetetlen kelléke az esküvői weboldal, amely megkönnyíti a szervezést és sok gondot vesz le a vállatokról.

(Húzd az egeret a kép fölé, vagy ha mobil eszközön nézed “koppints rá”!)

 A teljes minta oldalt itt is láthatod.

 A teljes minta oldalt itt is láthatod.

Miért van szükség esküvői weboldalra? Hát íme néhány érv:

Esküvői “információs központ”

Az esküvői weboldal információs központként fog működni. Biztos lesz olyan vendég, aki elkeveri a meghívót, amin a helyszín és az időpont szerepel. Kínosnak fogja érezni, hogy felhívjon vagy emailt írjon. Ez nem történhet meg, ha van egy weboldal, amin minden információt megtalál kezdve attól, hogy milyen ruhát vegyen fel egészen addig, hogy hol tud parkolni. Sok telefonálástól és e-mailezéstől kímélitek meg magatokat, amikor úgyis épp elég dolgotok van.

A vendégek azonnal értesülhetnek a változásokról

Még a legtökéletesebb szervezés esetén is történhet változás. Ha a helyszín megváltozik, vagy akár csak egy órával korábbra kell tenni valami miatt a ceremóniát, a vendégeknek ezekről tudnia kell. Ahelyett, hogy mindenkit egyesével értesítenétek a legjobb mód a tájékoztatásra, ha a weboldalatokat megnézik. Nem kell magyarázkodni, hogy miért történt a változás, és később még egy kör e-mailt küldeni mindenkinek, hogy meggyőződjetek arról, képben vannak-e.

Elkerülhetitek, hogy kérdésekkel bombázzanak

Még ha úgyis gondoljátok, hogy a vendégeitek minden információt megkaptak, amire szükségük van, mindig lesznek kérdések. 1-2 telefonhívás rendben is van, de senki nem szeretné, hogy a vendégseregből egyenként hívogassák fel őket, hol ezzel, hol azzal. A weboldalon összeállíthatsz egy “gyakori kérdések” menüpontot, ahol a vendég minden kérdésére választ talál. Ebben a részben, vagy akár külön is megadhattok egy listát is arról, hogy milyen nászajándékot szeretnétek.  Válaszként ezt a linket is elküldhetitek az érdeklődőnek. A válaszolgatások helyett foglalkozhattok érdekesebb dolgokkal is.

Elmondhatjátok a történeteteket

Ha nagy esküvőtök van, nem biztos, hogy minden vendég ismeri a történetet hogyan jutottatok el idáig. A ceremóniamester, a tanúk, a szűk család és közeli barátok persze biztosan tudják, de például a másod-unokatestvér vagy egy régi egyetemi csoporttárs valószínűleg nem. A weboldal remek lehetőség arra, hogy ezt is megosszátok.

RSVP – Répondez s’il vous plaît – Kérlek, válaszolj!

A részvétel visszaigazolását is egyszerűen lehet intézni egy kapcsolatfelvételi űrlappal. Pár percet és pár kattintást vesz igénybe. Könnyen kezelhető, idő- és költségtakarékos megoldás, mint a vendég, mind pedig a Ti részetekről.

Esküvői album

Érdemes az esküvő után az oldalatokra feltölteni a képeket, ahonnan később mindenki mazsolázhat és letöltheti a neki tetsző képeket vagy éppen azokat, amelyeken ő maga is szerepel. 🙂 Ugyancsak remek lehetőség arra a honlap, hogy a nászúton készült képeket is megmutassátok.

Ez tényleg jól hangzik!

De mindez mennyibe kerül?

Esküvői weboldal csomagár

Tartalmazza: 

  • 1 db domain regisztráció
  • tárhely – 1 évig (de igény szerint, természetesen meghosszabbítható) ez után töröljük a domaint és kérésre, a weboldalatok tartalmát elküldjük elektronikusan
  • weboldal készítése (kezdőoldal + 6 oldal, például: esküvő információ,   love story, tanúk bemutatása, nászajándék (lista), gyakori kérdések, kapcsolat form a részvétel visszaigazolására)
  • + utólag az esküvőn és a nászúton készült képek feltöltése, album létrehozása

Választhattok a már meglévő mintákból is, de teljesen új oldalt is készítünk. Minden eszközön jól fog mutatni! 

89 000,- Ft